Bliv en del af en virksomhed, hvor alle kender hinanden, og gode idéer og initiativer bliver værdsat. En virksomhed i stor vækst. 

Erfaren PA til CEO og øvrig ledergruppe

Er du vores nye PA, har du evnen til at jonglere med opgaver og supportere vores øvrige ledergruppe, så læs videre her. Vi søger en erfaren PA til vores CEO og øvrig ledelse/direktionen der kan være med til at bringe Linux Nordic til nye højder.

 

Din rolle som PA

Som vores PA vil du blive en uvurderlig støtte til vores CEO, du vil spille en afgørende rolle i at sikre, at vores CEO kan fokusere på andre vigtige projekter, mens du tager dig af de mange praktiske og administrative opgaver. Med reference til COO.

 

Dine opgaver

Der er flere indgange til jobbet, men det er en klar fordel hvis du har erfaring med B2B- og B2G-salg, specielt IT-hardware som mobiltelefoner, computere og servere, gerne også open-source software.

Derudover forventer vi at du:

  • Du skal kunne håndtere kalenderplanlægninger, booke rejser/hotel, mødekoordinering samt korrespondance. Du skal kunne trives i en travl hverdag og kan lide at have mange opgaver samtidig uden at miste overblik.

  • Kommunikationsfærdigheder. Du er en dygtig kommunikator og kan formidle klart og præcist både mundtligt og skriftligt. Du er i stand til at tilpasse din kommunikationsstil til forskellige niveauer i virksomheden.

  • Direktion og fortrolighed: som PA vil du have adgang til fortrolige oplysninger, det er afgørende du kan bevare og agere med integritet og loyalitet.

  • Multitasking -evner. Du trives i en hverdag med masser af opgaver hvor du må priortere og håndtere flere opgaver på samme tid. Du bevare altid roen også når der opstår uventede opgaver eller udfordringer, det er vigtigt du kan træffe effektive beslutninger også under pres.

  • Ansvar for alle leverandør aftaler: kaffe, kontorforsyning, frokost, planter/blomster m.m.

 

Hvad tilbyder vi

Hvad kan du forvente af Linux Nordic? Udover at blive en del af en virksomhed med et positivt og professionelt arbejdsmiljø i stor vækst.

  • Konkurrence dygtig løn

  • Være med til at forme vores fremtidig vækst

  • Sundhedssikring


Jobbet er en fuldtidsstilling, med mulighed for også at arbejde hjemmefra.

Send din ansøgning snarest muligt til linuxjobs@linuxnordic.com.

Samtaler i maj og juni, ansættelse 1. august.

Linux Nordic er forhandler af det bedste fra Linux og open-source, dette afspejles vores sociale og professionelle relationer internt vel som eksternt. Open-source skal forståsom et åbent og transparent llesskab hvor alle kan tale frit om og bidrage til, de bedste sninger for kunderne.

Vi glæder os til at høre fra dig.