Bliv en del af en virksomhed, hvor alle kender hinanden, og gode idéer og initiativer bliver værdsat. En virksomhed i stor vækst. 

Dygtig B2B/B2G Account Manager til salg af Linux og open-source IT-hardware produkter og løsninger

Er du interesseret i at løfte barren for IT-hardware salg i Danmark til et nyt niveau? Og ønsker du at skabe en positiv kundeoplevelse, samtidig med at du har ansvar for hele salgsprocessen fra start til slut? Hvis ja, så kan du måske være den rette kandidat til stillingen som Account Manager i Linux Nordic.

 

Din rolle som Account Manager

Som vores kommende Account Manager vil du have det fulde ansvar for at håndtere din egen kundeportefølje fra start til slut. Dette vil inkludere afholdelse af kundemøder fysisk, eller online, samt behovsafdækning af de enkelte kunders krav og ønsker. Selvom mødebooker vil tildele dig nogle af dine møder, vil en betydelig del af jobbet også omfatte det opsøgende salg til potentielle nye erhvervskunder i Danmark, så du skal være komfortabel med dette aspekt af jobbet.

I dagligdagen bliver du en del af et passioneret team med reference til Head of Sales. I teamet og organisationen belønner vi initiativ og resultater, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen. I Linux Nordic er professionel udvikling i højsædet - så du vil løbende have mulighed for sparring med team og Head of Sales.

 

Dine kvalifikationer

Der er flere indgange til jobbet, men det er en klar fordel hvis du har erfaring med B2B- og B2G-salg, specielt IT-hardware som mobiltelefoner, computere og servere, gerne også open-source software.

Derudover forventer vi at du:

  • trives med opsøgende salg og service i en uformel og præstationsorienteret hverdag, hvor du besøger erhvervskunder, skaber tillid og afdækker behov,

  • kan strukturere din kalender, så den flugter med dine salgsmål, tager ansvar og leverer sublim service til dine kunder, så de føler sig trygge, 

  • trives med at arbejde selvstændigt i dagligdagen.

 

Hvad tilbyder vi

I Linux Nordic ved vi, at vores medarbejdere er afgørende for vores succes, og derfor stræber vi altid efter at tiltrække de mest kvalificerede medarbejdere. Vi er fokuseret på at støtte dine karrieredrømme inden for salg og ledelse og tilbyder dig muligheden for at udvikle dig i et behageligt arbejdsmiljø, hvor både social interaktion og performancedrevne salgskonkurrencer er en del af hverdagen. På sigt, mulighed for udstationering i et af vores kontorer i Skandinavien, eller Nordeuropa.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, samt provision uden loft. For at sikre din effektivitet i jobbet tilbyder vi også en firmabil (hvis ønsket), hjemmekontor med Linux PC- og mobilpakke. Derudover får du en sundhedsforsikring, der giver dig ekstra sikkerhed og tryghed i hverdagen. Der kan forventes korte udenlandsrejser, til vores andre lokationer. Morgenmad hver fredag, samt frokostordning, og selvfølgelig fredagsbar.

Som vores nye kollega kommer du til at blive en del af vores nyetablerede salgsteam. Du får et bredt samarbejde på tværs af vores organisation og kontakt med såvel ledelsen som tech support, marketing, og kundeservice i løbet af din arbejdsdag.

Hos Linux Nordic lægger vi stor vægt på, at du er:

  • selvstændig, tager ansvar for dine egne arbejdsopgaver og arbejder struktureret, en god og engageret kollega, der udviser fleksibilitet i dit job, 

  • mødestabil, forpligtet på vigtigheden af overholdelse af tidsfrister, 

  • i godt humør og altid søger en positiv og konstruktiv tilgang til tingene.


Jobbet er en fuldtidsstilling, hvor din arbejdstid ligger mandag - fredag i tidsrummet 8:00-17:00.

Send din ansøgning snarest muligt til job@linuxnordic.com.

Samtaler i maj og juni, ansættelse 1. august.

Linux Nordic er forhandler af det bedste fra Linux og open-source, dette afspejles vores sociale og professionelle relationer internt vel som eksternt. Open-source skal forståsom et åbent og transparent llesskab hvor alle kan tale frit om og bidrage til, de bedste sninger for kunderne.

Vi glæder os til at høre fra dig.