Bliv en del af en virksomhed, hvor alle kender hinanden, og gode idéer og initiativer bliver værdsat. En virksomhed i stor vækst. 

Dygtig B2B/B2G Sales Account Manager til salg af Linux og open-source IT-hardware produkter og løsninger

Er du en erfaren Sales Account Manager, der brænder for at skabe resultater inden for B2B/B2G markedet, og har du lyst til at løfte barren inden for IT-hardware i Danmark og have ansvaret for hele salgsprocessen, så er dette job måske lige noget for dig!

Vi søger en entusiastisk og målrettet Sales Account Manager til at styrke vores salgsteam. Du bliver en del af et passioneret team med reference til Head of Sales. I teamet og organisationen belønner vi initiativ og resultater, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel. Hos Linux Nordic får du muligheden for at arbejde med produkter og løsninger inden for IT-hardware, og du vil blive vigtig i vores mission om at levere innovative og bæredygtige IT-løsninger for vores kunder.

 

Rollen som Sales Account Manager

Som Sales Account Manager vil du have det fulde ansvar for at håndtere din egen kundeportefølje i hele salgsprocessen. Dette inkluderer afholdelse af kundemøder fysisk eller online samt behovsafdækning af krav og ønsker fra kunderne. Der vil i et omfang blive tildelt kundemøder via en mødebooker, dog vil en betydelig del af jobbet også omfatte det opsøgende salg til nye potentielle B2B/B2G-kunder i Danmark. Det er et stort plus, hvis du har erfaring og kan lide at kontakte nye kunder via telefonen

  • Forstå kundernes behov og præsentere vores produkter og løsninger

  • Udvikle og implementere salgsstrategier og -planer for at opnå dine salgsmål

  • Følge op på salgsaktiviteter samt opbygge pipeline

 

Dine kvalifikationer

Der er flere indgange til jobbet, men det er en klar fordel, hvis du har erfaring med IT-hardware som mobiltelefoner, computere og servere, også gerne software.

Derudover forventes der følgende:

  • Identificere og opsøge potentielle kunder i B2B- og B2G-segmentet og opbygge langvarige relationer.

  • Kan strukturere din kalender, så den flugter med dine salgsmål, tager ansvar og leverer sublim service til dine kunder, så de føler sig trygge

  • Trives med at arbejde selvstændigt i dagligdagen

 

Hvad tilbyder vi

I Linux Nordic ved vi, at vores medarbejdere er afgørende for vores succes, og derfor stræber vi altid efter at tiltrække de mest kvalificerede medarbejdere. Vi er fokuseret på at støtte dine karrieredrømme inden for salg og ledelse og tilbyder dig muligheden for at udvikle dig, hvor både social interaktion og performancedrevne salgskonkurrencer er en del af hverdagen. På sigt, mulighed for udstationering i et af vores kontorer i Skandinavien eller Nordeuropa.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, samt provision uden loft. For at sikre din effektivitet i jobbet tilbyder vi også en firmabil (hvis ønsket), hjemmekontor med Linux PC- og mobilpakke. Derudover får du en sundhedsforsikring, der giver dig ekstra sikkerhed og tryghed i hverdagen. Der kan forventes korte udenlandsrejser til vores andre lokationer.

Morgenmad hver fredag samt frokostordning og selvfølgelig fredagsbar.

Som vores nye kollega kommer du til at blive en del af vores nyetablerede salgsteam. Du får et bredt samarbejde på tværs af vores organisation og kontakt med såvel ledelsen som tech support, marketing og kundeservice i løbet af din arbejdsdag.

Hos Linux Nordic lægger vi stor vægt på, at du er:

  • selvstændig, tager ansvar for dine egne arbejdsopgaver og arbejder struktureret, en god og engageret kollega, der udviser fleksibilitet i dit job

  • mødestabil, forpligtet på vigtigheden af overholdelse af tidsfrister

  • i godt humør og altid søger en positiv og konstruktiv tilgang til tingene

 


Jobbet er en fuldtidsstilling, hvor din arbejdstid ligger mandag - fredag i tidsrummet 8:00-17:00.

Send din ansøgning snarest muligt til linuxjobs@linuxnordic.com.

Samtaler i maj og juni, ansættelse 1. august.

Linux Nordic er forhandler af det bedste fra Linux og open-source, dette afspejles vores sociale og professionelle relationer internt vel som eksternt. Open-source skal forståsom et åbent og transparent llesskab hvor alle kan tale frit om og bidrage til, de bedste sninger for kunderne.

Vi glæder os til at høre fra dig.